مرجان بیات
مرغ سبز چیست؟ این سوالی است که اخیراً برای برخی از افراد هنگام خرید مرغ مطرح می شود. مرغ سبز مرغی است که هیچگونه آنتی بیوتیکی در دوران رشد و پرورش به آن تزریق نشده باشد. به همین دلیل به آن مرغ بدون آنتی بیوتیک نیز می گویند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مرغ سبز این مقاله را از دست ندهید.
دلیل تزریق آنتی بیوتیک به مرغ چیست؟
کوکسیدیوز، بله نوعی بیماری انگلی که در پرندگان باعث ایجاد بیماری با همین نام میشود. ترس از بیماری کوکسی دیوز مرغ دارها را بر آن داشت تا با تزریق آنتی بیوتیک این بیماری انگلی را از مرغ های خود دور کنند. از این رو
بسیاری از آن ها تا روز آخر نگهداری این دارو را به مرغ می دهند. در نتیجه این آنتی بیوتیک از طریق خوردن مرغها، وارد بدن مصرفکننده شده و مقاومت دارویی در بدن افراد ایجاد میکند. همانطور که می دانید با ایجاد مقاومت دارویی آنتیبیوتیکها، ممکن است بدن فرد مصرف کننده هنگام بیماری، به آنتیبیوتیکهای ساده جواب ندهد و فرد مجبور به استفاده از داروهایی قویتر و گرانتر شود.
از طرفی برخی از مرغداریها از آنتیبیوتیکهای غیرمجاز که از راههای قاچاق تهیه میشوند، برای پیشگیری از بیماری نامبرده شده استفاده میکنند. به مراتب داروی تقلبی "کوکسی دیوز" اثرات جبران ناپذیری از طریق خوردن مرغ بر روی بدن انسان می گذارد که منجر متوقف شدن فعالیت مغزاستخوان، کم خونیهای کشنده و ایجاد سرطان ها می شود.
از این رو متخصصان تغذیه نسبت به تولید، مصرف و استفاده از مرغ های سبز بدون آنتی بیوتیک اکیدا توصیه می کنند.
آیا مرغ سبز، مرغ ارگانیک است؟
خیر، مرغ سبز ارگانیک و طبیعی نیست. اما مرغ سالمی است که در فروشگاه آنلاین محصولات پروتئینی مسترقصاب موجود است. در واقع مرغ ارگانیک مرغی است که علاوه بر عدم دریافت انواع آنتی بیوتیک هیچ نوع ماده غیرطبیعی، شیمیایی و افزودنی های مختلف برای تغذیه و پرورش آن استفاده نمی شود. شایان ذکر است که مرغداری های ایران قادر به تولید مرغ های ارگانیک نرسیده اند. مرغهای سالمی که در فروشگاهها عرضه میشوند، «مرغ سبز» یا همان مرغ بدون آنتیبیوتیک هستند، نه مرغ ارگانیک. چرا که مرغ ارگانیک یعنی مرغی که علاوه بر عدم دریافت آنواع آنتیبیوتیکها از هیچ نوع ماده غیرطبیعی، شیمیایی و افزودنیهای مختلف برای تغذیه و پرورش آن استفاده نشود و در حال حاضر مرغداریهای ایران به توانایی تولید مرغهای ارگانیک نرسیدهاند.
نحوه اطمینان به رشد طبیعی مرغ های سبز
در طی سال های اخیر که مرغداری ها در حال تولید و پرورش مرغ های سبز هستند، سازمان دامپزشکی کشور در طول رشد، چهار نوبت مرغ ها را مورد آزمایش و نمونه برداری قرار می دهد. اگر مرغ ها هیچ نوع آنتی بیوتیکی دریافت نکرده بودند مجوز فروش به نام مرغ های سبز دریافت می کنند. در غیر اینصورت نشان مرغ سبز به آن ها تعلق نمی گیرد. اما هزینه کردن برای خرید مرغ سبز و گنجاندن آن در سبد غذایی ارزش قیمت نسبتا سنگین آن را دارد
نتیجه گیری
شما کاربران گرامی می توانید با تهیه مرغ از فروشگاههای گوشت و محصولات پروتئینی معتبر که دارای مجوز وزارت بهداشت هستند ازسلامتی و صحت محصولاتی مانند مرغ سبز اطمینان حاصل نمایید. در ضمن بهتر است از خرید مرغ های فله ای اجتناب نمایید تا مشکلی از نظر سلامتی برایتان بوجود نیاید.
- مرغ
- مرغ هورمونی
- مرغ کهربایی
- مرغ سالم
- مرغ درشت
- مرغ چاق
- مرغدارای
- گوشت
- گوشت قرمز
- گوشت سفید
- گوشت منجمد
- گوشت مرغ
- گوشت گوساله
- گوشت برزیلی
- فواید گوشت گوساله در بارداری
- فواید
- فوائد
- خواص گوشت گوساله
- خواص گوشت گوساله برای کودکان
- خواص گوشت گوساله برای بدنسازی
- خواص گوشت گوساله برزیلی
- مقاله
- مقالات آشپزی
- آشپزی
- طرز تهیه
- مسترقصاب
- mrghasab
- پروتئین
انواع ماهی جنوب دارای ارزش غذایی بالایی است. ویژگی مهم آن وجود امگا3 است که با چربی های حیوانی دیگر متفاوت است. این تفاوت به علت وجود اسیدهای چرب اشباع شده است که موجب بالابردن کلسترول در خون می شود. بهتر است بدانید مصرف بی رویه این چربی ها موجب سکته های قلبی و مغزی می شود. برای آشنایی با ویژگی ها و انواع ماهی جنوب تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
ویژگی های ماهی جنوب:
- سرشار از آهن و ویتامین های گروه Bاست.
- موجب مقاومت بدن در برابر میکروب ها می شود.
- در سلامتی پوست و تقویت سیستم عصبی تاثیر بسزایی دارد.
- فلوئور موجود در آن در سلامتی، استحکام دندان ها و جلوگیری از پوکی استخوان مؤثر است.
- ید موجود در ماهی از اختلال در رشد و کوتاهی قد جلوگیری می کند.
- برنامه غذایی مناسب برای مادران باردار و شیرده جهت بهبود رشد جسمی و ذهنی نوزاد
انواع ماهی جنوب:
-ماهی راشکو : دارای پوست نقره ای روشن، فلس های کوچک و دم دوفاقی است. معمولا اطراف چشم و پوزه آن سرخ رنگ است و ضایعات کمی دارد.
ماهی صُبیتی : از نظر ظاهری شبیه ماهی سنگسر است. پشت این ماهی خاکستری مایل به نارنجی و زیر شکمش سفید است.
ماهی سُرخو: شبیه ماهی سنگسر و رنگ آن نارنجی است. است..
سِکن: رنگ ماهی سکن بسیار تیره است و بدلیل پرچرب بودن آن برای سرخ کردن، قلیه، کبابی و بخارپز مناسب است.
شوریده: دارای فلس های ریز نقره ای است. گوشتی سفید و کم خار دارد که پس از پخت نرم و لطیف می شود.
شیر ماهی: این ماهی دوکی شکل دارای پوستی نازک و صاف ، گوشت صورتی کم رنگ و رنگ پوست سربی نقره ای است.
ماهی هامور : در واقع این نام متعلق به چند ماهی خلیج فارس و دریای عمان از جمله پنج نواری، خط شکسته، مالاباری، دکه زیتونی، سمن آجری و ... می باشد. بهتر است بدانید هامور ای خالدار زیباترین نوع ماهی هامور است.
ماهی هوور یا ماهی تن : برخی از گونه های ماهی تن در آبهای جنوب کشور ایران زندگی می کنند. شایان ذکر است این نوع ماهی دارای سرعت زیادی هنگام شنا کردن است.
راه های تشخیص ماهی سالم
بهتر است هنگام خرید ماهی راه های تشخیص ماهی سالم از ناسالم را بدانیم. این روش ها عبارتند از:
- بوی مطبوع : ماهی هایی که تازه و سالم هستند درصورتیکه از آب های شیرین صید شده باشند بوی گیاهان آبزی همان منطقه را می دهند. اما در صورت فاسد بودن بوی آمونیاک، ترشیدگی و یا گندیدگی می دهند.
- شکل فلس و پولک ها: فلس های ماهی تازه کاملا به بدن او چسبیده اند اما پولک های ماهی فاسد برجسته اند و به راحتی از آن جدا می شوند.
- حالت بدن ماهی: ماهی های تازه قابلیت ارتجاعی دارند و هیچ گونه ترشحی از بدن آن ها خارج نمی شود. اما هنگام فشار نگشت به بدن ماهی فاسد تورفتگی ایجاد می شود و ممکن است ترشحاتی چسبنده نیز از آن خارج شود.
- چشمهای ماهی: چشم ها ماهی تازه شفاف، درخشان و محدب است. اما چشم ماهی فاسد تیره، کدر و تورفته است.
- سرپوش گوش: سرپوش گوش ماهی تازه تقربا چسبیده است و سطح داخلی آن لکه ندارد. اما سرپوش های ماهی فاسد جدا هستند و بر روی سطح داخلی آن ها لکه های قهوه ای و قرمز دیده می شود.
- حالت آبشش ها: آبشش های ماهی تازه مرطوب و به رنگ قرمز روشن است. اما آبشش های ماهی فاسد خاکستری رنک است.
فواید مصرف ماهی و میگو یکی از موضوعات جذاب در رابطه با غذاهای دریایی است. همانطور که می دانید فسفر و امگا3 دو عنصر مهم در ماهی و میگو می با شد. اما از آنجایی که کشور ایران دسترسی خوبی به آب های آزاد دارد لذا استفاده از این گروه آبزیان مغذی به دلیل رایج بودن آن کار دشواری نیست. در ادامه به بیان فواید مصرف ماهی و میگو می پردازیم.
خواص ماهی
- سرشار از موادغذایی مهم است.
- کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته های مغزی
- دارا بودن مواد مغذی برای رشد بدن انسان
- افزایش ماده خاکستری مغز و جلوگیری از زوال عقل
- کمک به درمان افسردگی و موثر در شادابی افراد
- کاهش خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی
- پیشگیری از ایجاد آسم در کودکان
- بالابردن کیفیت خواب و قدرت بینایی
بررسی فواید مصرف ماهی و میگو
یکی از توصیه های اکید متخصصان تغذیه خوردن غذاهای دریایی است. البته غذایی که کبابی یا پخته شده باشد. زیرا طبخ غذا بدین گونه و بدون روغن برای بیماران دیابتی و قلبی مناسب و مفید است. بهتر است بدانید یکی از سفارشات اکید متخصصان تغذیه استفاده از ماهی سالمون بدلیل اسیدهای چرب امگا3 آن است. زیرا این نوع چربی سالم است و می تواند به سلامتی قلب، پوست، مغز و سایر اندام های حیاتی بدن کمک شایانی نماید. البته مبتلایان به دیابت نیز می توانند ماهی سالمون را درون فر بپزند و از خوردن آن بهره مند شوند.آن ها همچنین گوجه پخته شده به همراه آبلیمو را بهترین ترکیب غذایی ماهی می دانند. اکنون تا حدودی با فواید مصرف ماهی آشنا شدید. اما در رابطه با مصرف میگو بهتر است بدانید میگو نیز سرشار خاصیت است اما بسیای از مبتلایان به بیماری های قلب و عروق بدیل کلسترول زیاد آن از خوردنش اجتناب می کنند. در حالی که متخصصان تغذیه خوردن ماهی برای این گروه از افراد به صورت هفته ای یک یا دو وعده را مضر و خطرناک اعلام نکرده اند و آن را غذایی مناسب برای افرادی که رژیم غذایی کم چرب دارند مناسب دانسته اند. شایان ذکر است مقدار کلسترول هر ۱۰۰ گرم میگو تقریبا با کلسترول یک عدد تخم مرغ برابر است. گفتنی است در طب سنتی مصرف ماهیهای ریز برای درمان بیماریهایی با منشاء اختلالات کبدی مانند زردی بسیار توصیه شده است.
مقایسه خواص ماهی منجمد و تازه
بسیاری از افراد تصور میکنند هرگاه گوشت منجمد شود، مزه و طعمش تغییر کرده و ارزش تغذیهای آن کمتر خواهد شد در صورتی که اگر مراحل صید تا انجماد به طرز صحیح انجام شود این تصور اشتباه است..
کیفیت ماهی منجمدی که حملونقل مناسبی داشته است، پایین نمیآید. اما چند درجه تغییر دما، تازگی و لطافت محصول را از بین میبرد و باعث تغییر طعم و مزه آن میشود. به همین دلیل بهتر است ماهی را در اسرع وقت و هرچه سریعتر پس از صید منجمد کرد. در غیر این صورت روند فساد به سرعت شروع خواهد شد.
فواید مصرف ماهی و میگو یکی از موضوعات جذاب در رابطه با غذاهای دریایی است. همانطور که می دانید فسفر و امگا3 دو عنصر مهم در ماهی و میگو می با شد. اما از آنجایی که کشور ایران دسترسی خوبی به آب های آزاد دارد لذا استفاده از این گروه آبزیان مغذی به دلیل رایج بودن آن کار دشواری نیست. در ادامه به بیان فواید مصرف ماهی و میگو می پردازیم.
خواص ماهی
- سرشار از موادغذایی مهم است.
- کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته های مغزی
- دارا بودن مواد مغذی برای رشد بدن انسان
- افزایش ماده خاکستری مغز و جلوگیری از زوال عقل
- کمک به درمان افسردگی و موثر در شادابی افراد
- کاهش خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی
- پیشگیری از ایجاد آسم در کودکان
- بالابردن کیفیت خواب و قدرت بینایی
بررسی فواید مصرف ماهی و میگو
یکی از توصیه های اکید متخصصان تغذیه خوردن غذاهای دریایی است. البته غذایی که کبابی یا پخته شده باشد. زیرا طبخ غذا بدین گونه و بدون روغن برای بیماران دیابتی و قلبی مناسب و مفید است. بهتر است بدانید یکی از سفارشات اکید متخصصان تغذیه استفاده از ماهی سالمون بدلیل اسیدهای چرب امگا3 آن است. زیرا این نوع چربی سالم است و می تواند به سلامتی قلب، پوست، مغز و سایر اندام های حیاتی بدن کمک شایانی نماید. البته مبتلایان به دیابت نیز می توانند ماهی سالمون را درون فر بپزند و از خوردن آن بهره مند شوند.آن ها همچنین گوجه پخته شده به همراه آبلیمو را بهترین ترکیب غذایی ماهی می دانند. اکنون تا حدودی با فواید مصرف ماهی آشنا شدید. اما در رابطه با مصرف میگو بهتر است بدانید میگو نیز سرشار خاصیت است اما بسیای از مبتلایان به بیماری های قلب و عروق بدیل کلسترول زیاد آن از خوردنش اجتناب می کنند. در حالی که متخصصان تغذیه خوردن ماهی برای این گروه از افراد به صورت هفته ای یک یا دو وعده را مضر و خطرناک اعلام نکرده اند و آن را غذایی مناسب برای افرادی که رژیم غذایی کم چرب دارند مناسب دانسته اند. شایان ذکر است مقدار کلسترول هر ۱۰۰ گرم میگو تقریبا با کلسترول یک عدد تخم مرغ برابر است. گفتنی است در طب سنتی مصرف ماهیهای ریز برای درمان بیماریهایی با منشاء اختلالات کبدی مانند زردی بسیار توصیه شده است.
مقایسه خواص ماهی منجمد و تازه
بسیاری از افراد تصور میکنند هرگاه گوشت منجمد شود، مزه و طعمش تغییر کرده و ارزش تغذیهای آن کمتر خواهد شد در صورتی که اگر مراحل صید تا انجماد به طرز صحیح انجام شود این تصور اشتباه است..
کیفیت ماهی منجمدی که حملونقل مناسبی داشته است، پایین نمیآید. اما چند درجه تغییر دما، تازگی و لطافت محصول را از بین میبرد و باعث تغییر طعم و مزه آن میشود. به همین دلیل بهتر است ماهی را در اسرع وقت و هرچه سریعتر پس از صید منجمد کرد. در غیر این صورت روند فساد به سرعت شروع خواهد شد.
فواید مصرف ماهی و میگو یکی از موضوعات جذاب در رابطه با غذاهای دریایی است. همانطور که می دانید فسفر و امگا3 دو عنصر مهم در ماهی و میگو می با شد. اما از آنجایی که کشور ایران دسترسی خوبی به آب های آزاد دارد لذا استفاده از این گروه آبزیان مغذی به دلیل رایج بودن آن کار دشواری نیست. در ادامه به بیان فواید مصرف ماهی و میگو می پردازیم.
خواص ماهی
- سرشار از موادغذایی مهم است.
- کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته های مغزی
- دارا بودن مواد مغذی برای رشد بدن انسان
- افزایش ماده خاکستری مغز و جلوگیری از زوال عقل
- کمک به درمان افسردگی و موثر در شادابی افراد
- کاهش خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی
- پیشگیری از ایجاد آسم در کودکان
- بالابردن کیفیت خواب و قدرت بینایی
بررسی فواید مصرف ماهی و میگو
یکی از توصیه های اکید متخصصان تغذیه خوردن غذاهای دریایی است. البته غذایی که کبابی یا پخته شده باشد. زیرا طبخ غذا بدین گونه و بدون روغن برای بیماران دیابتی و قلبی مناسب و مفید است. بهتر است بدانید یکی از سفارشات اکید متخصصان تغذیه استفاده از ماهی سالمون بدلیل اسیدهای چرب امگا3 آن است. زیرا این نوع چربی سالم است و می تواند به سلامتی قلب، پوست، مغز و سایر اندام های حیاتی بدن کمک شایانی نماید. البته مبتلایان به دیابت نیز می توانند ماهی سالمون را درون فر بپزند و از خوردن آن بهره مند شوند.آن ها همچنین گوجه پخته شده به همراه آبلیمو را بهترین ترکیب غذایی ماهی می دانند. اکنون تا حدودی با فواید مصرف ماهی آشنا شدید. اما در رابطه با مصرف میگو بهتر است بدانید میگو نیز سرشار خاصیت است اما بسیای از مبتلایان به بیماری های قلب و عروق بدیل کلسترول زیاد آن از خوردنش اجتناب می کنند. در حالی که متخصصان تغذیه خوردن ماهی برای این گروه از افراد به صورت هفته ای یک یا دو وعده را مضر و خطرناک اعلام نکرده اند و آن را غذایی مناسب برای افرادی که رژیم غذایی کم چرب دارند مناسب دانسته اند. شایان ذکر است مقدار کلسترول هر ۱۰۰ گرم میگو تقریبا با کلسترول یک عدد تخم مرغ برابر است. گفتنی است در طب سنتی مصرف ماهیهای ریز برای درمان بیماریهایی با منشاء اختلالات کبدی مانند زردی بسیار توصیه شده است.
مقایسه خواص ماهی منجمد و تازه
بسیاری از افراد تصور میکنند هرگاه گوشت منجمد شود، مزه و طعمش تغییر کرده و ارزش تغذیهای آن کمتر خواهد شد در صورتی که اگر مراحل صید تا انجماد به طرز صحیح انجام شود این تصور اشتباه است..
کیفیت ماهی منجمدی که حملونقل مناسبی داشته است، پایین نمیآید. اما چند درجه تغییر دما، تازگی و لطافت محصول را از بین میبرد و باعث تغییر طعم و مزه آن میشود. به همین دلیل بهتر است ماهی را در اسرع وقت و هرچه سریعتر پس از صید منجمد کرد. در غیر این صورت روند فساد به سرعت شروع خواهد شد.
.-
خواص گوشت گوساله برهیچ یک از مصرف کنندگان آن پوشیده نیست. در این مقاله قصد داریم به اهمیت استفاده از گوشت گوساله و بررسی خواص آن بپردازیم.
ویژگی های گوشت گوساله
گوشت گوساله قرمز بوده و یکی از منابع مهم پروتئین محسوب می شود.این نوع گوشت از دو قسمت فیله و راسته تشکیل شده است. بهتر است بدانید بخش های بالایی بدن گوساله چربی کمتری دارد و دارای پروتئین بالایی است. اگر قصد خرید گوشت گوساله با میزان کم چربی را دارید حتما قسمت راسته یا چرخ کرده آن را بخرید. زیرا میزان چربی آن بیشتر از 15 درصد نیست.
اجزای گوشت
- آب (70% )
- مواد معدنی: (1%)
- نمک های آلی و معدنی
- پروتئین (18 الی 20%)
- چربی (3%)
- مواد قندی (0.5 الی 1%)
- ویتامین ها (ویتامین های محلول در چربی، ویتامین های گروه B و ویتامین C)
خواص گوشت گوساله
- کاهش وزن
حجم عظیم پروتئین و آمینو اسید در فیله گوساله موجب می شود بدون نیاز به پرخوری احساس سیری نمایید.
- تقویت عضلات
بدلیل دارابودن کراتین موجب رشد و تقویت عضلات می شود. زیرا کراتین منبع سوخت برای فعالیت لحظه ای عضلات است.
- حفظ سلامتی
گوشت گوساله بیشترین مقدار از ماده " روی " را دارد که برای مبارزه با انواع بیماریها و همچنین کاهش دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی و کاهش کلسترول بد خون بسیار مفید است. شایان ذکر است ویتامین B12 موجود در آن در تولید DNA ، تقویت سیستم عصبی و سیستم خون رسانی بدن نقش اساسی دارد.
- افزایش خواص غذایی
طبق نظر متخصصان تغذیه در صورت مصرف گوشت گوساله با تعدادی از مواد غذایی خاصیت و مواد مفید موجود در آن افزایش پیدا میکند. به عنوان مثال مصرف قارچ، گوجهفرنگی، ذرت و نخود فرنگی موجب افزایش مقدار ماده مغذی " روی " در گوشت گوساله میشود.
با توجه به خواص فوق و اهمیت نقش ویتامین ها و پروتئین ها در حفظ سلامتی کودکان و بزرگسالان از این رو فروشگاه اینترنتی مسترقصاب اقدام به ارائه انواع گوشت قرمز و سفید تازه در قالب محصولات زیر نموده است:
گوشت گوساله
گوشت شتر
مرغ و فیله
شترمرغ
بوقلمون
ماهی و میگو
مزایای خرید اینترنتی گوشت
با استفاده از خرید اینترنتی گوشت از مسترقصاب در هزینه های مالی و زمانی شما صرفه جویی می شود. همچنین با مشکلاتی از قبیل ترافیک راه و ایستادن در صف انتظار مواجه نمی شوید. ضمن برخورداری از این مزایا انواع گوشت تازه را نیز با قیمتی مناسب درب منزل خود دریافت می کنید. شما کاربران گرامی می توانید سفارش خرید محصولات پروتئینی را به صورت تلفنی نیز درخواست نمایید.
نتیجه گیری
با وجود خواص ذکر شده در رابطه با گوشت گوساله به خاطر داشته باشید که افراد با وضعیت سلامتی و تحرک جسمانی متفاوت رژیم های غذایی مختلفی دارند. بنابراین جهت هر گونه تغییر در رژیم غذایی ابتدا می بایست با یک پزشک مشورت کرده و پس از اطمینان از وضعیت سلامتی اقدام به تغییر رژیم غذایی نمایید. در غیر اینصورت انرژی لازم برای انجام امور روزانه در بدن شما تولید نمی شود.
ارزش غذایی انواع گوشت در فروشگاه آنلاین مستر قصاب به شرح زیر است. البته برای مقایسه ارزش غذایی انواع گوشت، کافی است این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
گوشت قرمز: گوشت انواع گاو، گوسفند، گوساله و شتر منابع عظیمی از پروتئین، آهن، ویتامین D، اسیدهای چرب امگا امگا 3 و ویتامین های گروه B می باشد.
گوشت طیور : به گوشت پرندگان اهلی از جمله مرغ، بوقلمون، شتر مرغ و بلدرچین گوشت طیور گفته می شود. در ادامه به معرفی ویتامین ها و عناصر گوشت طیور می پردازیم.
بوقلمون:
- ویتامین B6
- ویتامین B12
- نیاسین
- کولین
- زینک
- سلنیوم
شترمرغ:
- دارای اسیدچرب و غیراشباع امگا3
- دارای خواص رژیمی، مقادیر آهن زیاد و ترکیبات شیمیایی مناسب است.
- موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و نیاسین
بلدرچین:
- دارای پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن، و روی است.
- شامل ویتامین های B، D، A و K و E است.
- موجب تقویت استخوان ها، دستگاه ایمنی بدن و مراقبت از پوست می شود
- گوشت دریایی:
شامل گوشت انواع ماهی ها و میگو می باشد. گوشت ماهی نسبت به انواع گوشت از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است.زیرا:
- بافت پیوندی کمتری دارد و گوشت آن کاملا به وسیله بدن جذب میشود.
- دارای چربی امگا3 هستند که نقش مهمی در جلوگیری از سکته مغزی دارد.
- تأمین بخش مهمی از رژیم غذایی به دلیل برخورداری از مواد مورد نیاز بدن مانند آهن، کلسیم، ویتامین ها و پروتئینها
- ماهی دارای چربی های غیراشباع است و نقش ضد سرطان دارد.
میگو نیز یکی از آبزیان سخت پوست است که در انواع آب های شور و شیرین زندگی می کند. از خواص میگو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سرشار از کلسیم، ید، پروتئین و دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول است.
- مقادیر قابل توجه املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر آن برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.
- منابع قدرتمندی از یتامینB۱۲، ویتامین D3، پروتئین، چربی های غیر اشباع ،آهن و نیاسین است.
- سلنیوم موجود در انواع غذاهای دریایی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی دارد.
پس از پی بردن به ارزش غذایی انواع گوشت بهتر است بدانید پروتئین موجود در گوشت نسبت به پروتئین گیاهی برتری دارد. زیرا این نوع پروتئین دارای مقادیر زیادی اسیدآمینه است. همچنین آهن موجود در گوشت قرمز نیز دو برابر گوشت سفید مرغ و ماهی است.
معایب گیاه خواری در کودکان ونوجوانان:
گیاه خواری در کودکان ونوجوانان موجب ایجاد کم خونی، کمبود انرژی، کاهش سطح ایمنی، دردهای شکمی، نفخ، کوتاه قدی و ... می شود. اما برای کاهش چشمگیر مشکلات گیاه خواری می توان مغز دانه ها و میوه های خشک را در تعداد وعده های بیشتری مصرف نمود. در این نوع رژیم غذایی کمبود انرژی جبران می شود. مثلا در غذایی مانند عدس پلو که ترکیبی از غلات و حبوبات است، کمبود اسیدهای آمینه موجود در پروتئین برنج به کمک اسیدهای آمینه موجود در عدس جبران می شود.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/mrghasab.com/httpdocs/templates/jsn_nuru2_pro/html/com_k2/templates/default/user.php on line 247